Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

ARIPIOARE MARINATE CU GARNITURI

Retete si gust
Toata lumea iubeste aripioarele de pui. De aceea, aripioarele de pui se regasesc in meniurile tuturor bucatariilor. Noua deja ne ploua in gura, doar la gandul unei portii de aripioare marinate, asa ca in cele ce urmeaza va propunem o reteta absolut delicioasa de aripioare.
PUI
ARIPIOARE MARINATE CU GARNITURI

Ingrediente

  • 15 aripioare de pui
  • 2 linguri sos dulce de chilli
  • 1/2 pasta de ardei iute
  • 1 portocala(coaja rasa fin+ zeama)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de curry
  • 1 lingurita de sare
  • Cartofi cu rozmarin
  • 1 kg de cartofi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • cativa catei de usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei iute afumata
  • Ciuperci umplute in stil taranesc:
  • Ciuperci
  • sunculita afumata
  • usturoi
  • sare si piper

    Mod de preparare

    Aripioarele:

    Amestecam bine sosul de chilli,pasta de ardei iute,usturoiul zdrobit coaja si zeama de portocala,curry praf si sarea. Cu acest amestec frecam aripioarele de pui spalate bine si curatate.Acoperim si dam la rece.
    Marinam puiul si lasam o noapte;aromele vor fi mult mai intense.
    A doua zi le asezam militareste intr-o tava mare,turnam marinata peste ele,

    Cartofii:

    Cartofii curatati,spalati si taiati cubulete se amesteca cu ingredientele mai sus enumerate.Ii asezam in tava langa aripioare si dam la cuptor, la foc mediu.
    Iintoarceti o data cartofii in tava.
    .
    Ciupercutele umplute intr-o maniera taraneasca:

    Dupa ce spalam ciupercutele, scoatem piciorusul si pe fundul lor asezam cate un strop de unt.Le asezonam cu sare si piper .Adaugam cate un sfert de catel de usturoi,cubulete de sunculita taraneasca afumata si piciorusele ciupercilor maruntite.Deasupra lor punem cate un fir de marar si le dam la cuptor incins pana se zbarcesc putin.

    Servim aripioare delicioase alaturi de cartofi aromati cu rozmarin si ciuperci umplute!

    Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!