Te invităm la o săţioasă supă deasă de legume. O să-ţi placă la nebunie!
SUPA DE LEGUME |
Ingrediente
1 ceapă potrivită
1 dovlecel
2-3 morcovi
4 cartofi
1 mână fasole verde
¼ cană mazăre
½ ţelină mică
1 rădăcină pătrunjel
2 bucheţele conopidă
3 roşii
sare
4 linguri ulei
1 legătură pătrunjel
3 l apă
1 dovlecel
2-3 morcovi
4 cartofi
1 mână fasole verde
¼ cană mazăre
½ ţelină mică
1 rădăcină pătrunjel
2 bucheţele conopidă
3 roşii
sare
4 linguri ulei
1 legătură pătrunjel
3 l apă
Mod de preparare
Cureţi, speli zarzavatul, îl tai cubuleţe mici şi-l căleşti în uleiul încins, mai puţin cartofii. Acoperi cu capacul şi laşi 10 minute, la foc mic. Stingi cu 3 l de apă fierbinte, laşi să fiarbă 15 minute, apoi adaugi cartofii şi mai ții 10 minute. Pui mazărea, conopida, fasolea verde şi mai laşi alte 10 minute.Când legumele sunt fierte, adaugi roşiile descojite şi tăiate foarte mărunt. Potriveşti gustul de sare, mai laşi să fiarbă 10-15 minute, iei vasul de pe foc şi-l acoperi cu un capac.
Când serveşti, presari pătrunjel tocat fin. Poţi servi supa deasă de legume şi cu puţin caşcaval ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.