Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

BORS CU PERISOARE

Retete si gust
Acest borş cu perişoare se face uşor şi este pe placul tuturor. Trebuie sa încerci reţeta!
BORS
BORS CU PERISOARE

Ingrediente

  • 1 litru borş
  • leuştean, pătrunjel
  • sare, piper
  • 2 ouă
  • 2 linguri orez
  • 1-2 cepe
  • 1-2 morcovi, 1 rădăcină de pătrunjel, un păstârnac, un ardei gras, o ţelină mică
  • 600-800 g carne de porc tocată
  • 1 rasol de porc cu os, fără şorici
  • 100 g paste făinoase steluţe

    Mod De Preparare

    1. Se spală rasolul şi se pune la fiert întreg, într-o oală de 5-6 litri, în apă rece cu puţină sare. Se spumează sau se schimbă apa şi se fierbe acoperit. între timp, dacă se foloseşte zarzavat proaspăt, se curăţă, se spală şi se toacă.
    2. Carnea tocată se amestecă cu orezul spălat bine, cu ouăle întregi, se potriveşte la gust de sare şi piper şi se formează cu mâna înmuiată mereu în apă rece perişoare cam cât o nucă de mari, care se aşază pe un platou.
    3. Când carnea e fiartă, se scoate, se dezosează, se taie în bucăţi, care se păstrează, acoperite, la cald. în supa de carne care clocoteşte se pun legumele, apoi se pun şi perişoarele, una câte una, se spumează şi se fierb acoperit în continuare.
    4. Se pun la loc în oală bucăţile de carne, se toarnă borşul fiert în prealabil şi se mai dau 2-3 clocote. Se adaugă pastele şi se lasă câteva minute la fiert. La final, se pune verdeaţa tocată mărunt, apoi borşul de perişoare se potriveşte de sare şi se acoperă.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!