Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

GULAS LA CUPTOR

Retete si gust
Am vazut pe un blog, ca va fi un, festival in Arad, unde se va prepara gulas de mai multe echipe. Si
mi-am adus aminte, ca il am pe o reteta, dar altfel. Cititil pe acesta si gatitil.
gulas
GULAS LA CUPTOR

Ingrediente

  • 600 g carne de vită pulpă sau muşchi
  • 3 linguri ulei
  • 30 g unt
  • 4 cepe mari
  • 1 lingura praf de paprika
  • 200 ml vin roşu
  • 300 ml supă de carne
  • 400 g cartofi
  • 2 ardei roşii
  • 1 gogoşar
  • 1 ardei verde
  • boia
  • sare
  • piper

    Mod De Preparare

    1. Se spală carnea de vită şi se curăţă de pieliţe, dacă este nevoie, şi se taie bucăţi mici ce se pun la prăjit în uleiul încins. Se adaugă untul, sare şi piper, după gust.
    2. Se călesc până capătă culoarea arămie şi se pune ceapa tăiată solzişori şi puţină zeamă de carne şi se lasă să scadă până ce firicelele de ceapă aproape că nu se mai văd. Tot în acest pas se pune şi boiaua de ardei şi se mai lasă puţin să fiarbă cu ea.
    3. Se curăţă şi se taie cartofii cubuleţe, ardeii se taie fâşii potrivite şi se pun în cratiţă împreună cu supa de carne rămasă şi se mai lasă la fiert câteva minute.
    4. În ultima etapă, se pune vinul şi, dacă mai este nevoie, sare şi piper sau boia de ardei. Se bagă la cuptorul încins la o temperatură de 170 de grade şi se lasă să scadă aproximativ 30 de minute. Se serveşte caldă, cu pâine proaspătă. Pofta buna.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!