Ca mâncarea să iasă şi mai bună, şi
mai aspectuoasă, îţi sugerăm să foloseşti ardei de toate culorile.
Familia va fi impresionată de rezultat!
ARDEI UMPLUTI CU CARNE TOCATA |
Ingrediente
12 ardei graşi toate culorile
600 g carne tocată
100 g orez
2 cepe
2 linguri ulei
600 g carne tocată
100 g orez
2 cepe
2 linguri ulei
2 linguri pastă de tomate 400 g ciuperci in conserva
100 g caşcaval
sare
piper
pătrunjel verde
busuioc uscat
sare
piper
pătrunjel verde
busuioc uscat
Mod de preparare
Speli ardeii, le tai capacele - dar le păstrezi -, îi cureţi de seminţe şi îi pui la scurs. Într-o cratiţă pui uleiul la încins şi căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea tocată, orezul şi o cană cu apă. Laşi să fiarbă amestecul până când orezul s-a umflat, adaugi pasta de tomate, ciupercile, sare,piper, busuiocul şi mai laşi pe foc 5 minute. Iei compoziţia de pe foc şi o laşi acoperită 15 minute, după care pui pătrunjelul tocat. Ardeii îi umpli cu compoziţie, le pui căpăcele-
Le, îi pui într-un vas termorezistent uns cu ulei şi îi bagi la cuptor pentru 15 minute, să se înmoaie un pic. Ardeii umpluţi cu carne tocată, se servesc calzi, cu caşcaval ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.