Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

DROB DE MIEL IN FOILETAJ

Retete si gust
Dacă nu-i drob, nu-i Paşte! Ar spune unii! Şi tindem uneori să le dăm dreptate. pentru ei, dar nu numai, propunem această reţetă de drob de miel în foiletaj, o reţetă absolut.
DROB DE MIEL IN FOILETAJ

Ingrediente

  • 500 g organe de miel
  • 6 ouă
  • 5 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 legaturi ceapă verde
  • 2 morcovi fierţi
  • 2 gogoşari în oţet
  • 2 ouă fierte
  • 1 ou crud
  • 1 legatura pătrunjel verde
  • ienibahar
  • oregano
  • sare
  • piper măcinat
  • 500 g aluat de foietaj congelat

Mod De Preparare

1. Organele bine spalate se pun la fiert în apa rece împreuna cu câteva boabe de piper si o foaie de dafin timp de 35-40 minute. Separat, se pun la fiert în apa cu sare morcovii cura a i, iar în alt vas, cele doua oua.
2. Dupa ce au fiert maruntaiele, se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt.
3. Într-un bol, se pun carnea tocata, patrunjelul, ceapa verde tocata, morcovii si gogosarii taiaţi marunt si se amesteca bine. Se adauga ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sare, piper si se omogenizeaza foarte bine.
4. Aluatul de foietaj decongelat în prealabil se desfasoara pe masa de lucru tapetata cu faina, apoi se transfera în tava unsa si tapetata cu puina faina. Deasupra se toarna jumatate din compoziţia de drob, se pun cele doua oua fierte si se toarna restul amestecului de carne.
5. Compoziţia se acopera cu aluatul de foietaj, se unge cu ou si se da tava la cuptorul preîncalzit, timp de 30 de minute, la foc mic. Odata copt, se scoate drobul din cuptor si se lasa la racit în forma. Când e complet rece, se scoate din tava, se feliaza si se serveste la masa.
.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!