Paste de orez cu carne |
200 g paste de orez
400 g carne tocata de porc
5 linguri ulei
2 linguri morcov tocat marunt
2 linguri ardei gras verde
2 cepe verzi
1 lingura ghimbir ras
4 catei usturoi
40 ml sos de soia
1 lingura sos picant de chili
1/2 ardei iute tocat marunt
70 ml apa
sare
piper
PREPARARE:Punem apa la fiert pentru taitei. Luam apa de pe foc si punem taietii in aceasta pentru 5 minute. Calim in 4 linguri de ulei ardeiul, morcovul si partea alba de la ceapa. Adaugam carnea tocata si continuam sa calim pana aceasta este pregatita. Adaugam sare si piper si amestecam.
Calim separat intr-o lingura de ulei ghimbirul si usturoiul cu sos chili si ardei iute pentru 30-60 secunde. Punem apoi peste carne, adaugam sosul soia si apa si lasam pe foc pana se evapora lichidul.
Scurgem pastele de apa, le punem peste carne si continuam sa calim in jur de 2 minute.
Mancam imediat, cu putina ceapa verde presarata peste fiecare farfurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.