- Tipul rețetei:
- Aperitiv
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 20 min
- Gătire:
- 20 min
- Gata în:
- 40 min
- Dificultate: Foarte ușor
Parjoale moldovenesti |
Ingrediente
- 500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix)
- 1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine transparenta)
- 1 felie de paine muiata in lapte
- 1 morcov taiat fin (sau razalit)
- 1 cartof taiat fin (sau razalit)
- 1 ou
- sare/piper
- 2 linguri de patrunjet taiat fin
- 2 linguri de marar taiat fin
- 2 linguri pesmet
- 100 g de ulei
- 1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine transparenta)
- 1 felie de paine muiata in lapte
- 1 morcov taiat fin (sau razalit)
- 1 cartof taiat fin (sau razalit)
- 1 ou
- sare/piper
- 2 linguri de patrunjet taiat fin
- 2 linguri de marar taiat fin
- 2 linguri pesmet
- 100 g de ulei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.