Musaca de cartofi si carne tocata
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 20 min
- Gătire:
- 25 min
- Gata în:
- 45 min
- Dificultate:
- Foarte ușor
Ingrediente
- 1 kg carne tocata
- 5-6 cartofi mari
- 3 cepe uscate
- 1 legatura marar
- 4 rosii mari
- 2 oua in compozitie
- 2 oua pentru uns deasupra
- sare
- piper
- condimente
Preparare
Etapa 1
Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata cuburi, ouale batute, mararul
tocat fin, sarea, piperul si condimente dupa preferinta.
Etapa 2
Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa cu
margarina se pune un rand cu felii de cartofi, apoi compozitia de carne
tocata iar deasupra alt rand cu felii de cartofi si unul cu felii de
rosii.
Etapa 3
Se acopera tava cu
folie de aluminiu si se baga la cuptor. Inainte de a fi gata se da jos
folia de aluminiu, se toarna deasupra cele doua oua batute bine si se
mai lasa la cuptor pana se incheaga oul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.