Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli
|
Pandispan cu crema de mascarpone
|
- Tipul rețetei:
- Desert
- Numarul de porții:
- 8 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 35 min
- Gata în:
- 50 min
- Dificultate:
- Foarte usor
Ingrediente
- 4 oua
- 1/2 pahar faina
- 1/2 pahar zahar
- 1/2 lingurita praf copt
- 2 linguri ulei
- 2 linguri apa
- 2 linguri cacao
- un vf. cutit sare
crema:
- 600 g smantana pentru frisca
- 200 g zahar pudra
- 60 g Angelli - fructe de padure
- doua plicuri intaritor frisca
- 250 g mascarpone
- ciocolata alba rasa - pentru decor
Preparare
Etapa 1
Foi:
A separat albusurile de galbenusuri. A batut spuma albusurile cu sarea
adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea
cristalelor.
Etapa 2
Galbenusurile
le-am frecat putin cu uleiul si le-a adaugat peste albusuri. La fel si
faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
Etapa 3
La final a adaugat si cele doua linguri cu apa. A tapetat o tava cu
folie de aluminiu, a uns-o cu ulei si am presarat faina pe fundul tavii.
A turnat compozitia si am nivelat bine.
Etapa 4
A bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic , timp de 15-20 minute .
Etapa 5
Cand o scoatem o desprindem usor de tava cu ajutorul unei cutit si-o lasam sa "curga" pe o coala alba.
Etapa 6
Crema:
A pus smantana impreuna cu zaharul pudra intr-un bol mare. A mixat timp
de 1 minute la viteza mica apoi ammarit viteza si am mixat pana ce s-a
legat bine .
A pus mascarpone si Angelli si a mixat in continuare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.