Ciorba din oase de porc
|
Ciorba din oase de porc
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 20 min
- Gătire:
- 20 min
- Gata în:
- 40 min
- Dificultate:
- Foarte usor
Ingrediente
- 400 g oase de porc
- 2 morcovi
- 3 cartofi potriviti
- 1 ardei gras rosu
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- o mana de fidea
- 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii in bulion
- 1 cana de borc
- 2 linguri legume deshidratate
- 1 legatura patrunjel
- sare si piper
Preparare
Etapa 1
Pentru inceput spalam oasele de porc si le punem la fiert in apa cu
sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija sa o indepartam. Intre timp
curatam legumele, le taiem cubulete mici si le adaugam la ciorba.
Etapa 2
Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe acestea ...lasam sa
fiarba.Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu
legumele deshidratate (tip Knorr, Vegeta, etc), sare si piper dupa
gust.
Etapa 3
Intr-un vas punem la
fiert o cana de bors si o dam in clocot. Punem la ciorba o mana de
taitei, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul fiert.Mai lasam
ciorba sa clocoteasca de cateva ori si luam vasul de pe foc. Tocam
patrunjel si presaram din belsug. Servim cu ardei iute si smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.