Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Drob de pui cu pipote si inimi

Retete si gust

Drob de pui cu pipote si inimi

Tipul rețetei:
Antreuri
Numarul de porții:
8 porții
Preparare:
40 min
Gătire:
50 min
Dificultate:
Ușor
Calorii:
237 Kcal (1 porție)
ProPoints:
6 (1 porție)
SmartPoints:
5 (1 po
Ingrediente:
– 500 g. pipote, inimi de pui si ficatei
– 1 piept de pui mai mare
– 2 cepe uscate sau 3 legaturi ceapa verde
– 3 oua proaspete
– 1 lingura pesmet sau o felie de paine inmuiata in lapte
– 4 oua fierte tari
– 1 legatura patrunjel
– 1 legatura marar
– sare, piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert maruntaiele de pui in apa cu putina sare. Daca este nevoie, se strange spuma de deasupra.
Intr-un vas separat se fierbe pieptul de pui.
Se marunteste ceapa verde si se caleste in putin ulei; daca folositi ceapa uscata, dati-o prin masina de tocat si apoi caliti-o in ulei. Nu se lasa mult pe foc, ci doar pana se inmoaie.
Cand sint gata, se dau prin masina de tocat atat maruntaiele cat si pieptul de pui.
Se adauga painea inmuiata (sau pesmetul) pe care o treceti tot prin masina impreuna cu verdeata.
Se amesteca apoi compozitia cu ouale proaspete si bine batute. Se adauga sare si piper dupa gust.
In functie de consistenta, se adauga sau nu o ceasca din zeama in care a fiert carnea de pui (asta daca doriti sa aveti un drob mai pufos :P).
Se unge o tava de chec cu ulei; se tapeteaza baza cu hartie de copt (taiata cu foarfeca pe dimensiunea tavii). Se toarna jumatate de compozitie in tava si se niveleaza. Se aseaza ouale fierte si se acopera cu restul de compozitie.
Se baga la cuptorul incins in prealabil  si se lasa cca. 30 de minute la foc potrivit (180 grade C.)rție)
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!