Tochitura cu carne de vita
|
Tochitura cu carne de vita |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 30 min
- Gata în:
- 45 min
- Dificultate:
- Foarte ușor
Ingrediente
- 500 grcarne de vita
- 1-2 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- 1 ardei
- 1 lg bulion
- 2 cani de apa sau supa
- ulei
- piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce si iute
Preparare
Etapa 1
Pt inceput,acoperim fundul unei tigai cu putin ulei,lasam sa se incinga
bine si punem bucatile de carne taiate mici si le calim pe o parte si
pe cealalata. Scoatem apoi carnea si punem ceapa tocata marunt impreuna
cu ardeiul.
Etapa 2
Cand cepa s-a rumenit,adaugam boia dupa gust,apoi punem inapoi si
bucatile de carne,amestecand incontinuu.Apoi,adugam si cele 2 cani de
apa,punem frunzele ede dafin,piperul boabe si acoperim cu un capac si
lasam sa fiarba.La primul clocot adaugam si bulionul.
Etapa 3
Se lasa la foc mic sa fiarba inabusit,acoperit cu un capac pana ce
carnea este gata.Daca mai este nevoie puteti completa cu apa,de
preferabil calda ca sa nu se inceteze fierberea.Spre final adaugam si
usturoiul taiat felii subtiri.Personal am ales sa il pisez.Apoi punem si
cimbru dupa gust.Mai lasam sa se impreieteneasca cateva minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.