Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Varza murata calita cu coaste de porc la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Varza murata calita cu coaste de porc la cuptor este o mancare satioasa si gustoasa, se face repede si nu necesita foarte multe ingrediente. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de coaste de porc cu carne si grasime astfel varza este calita in grasimea pe care o lasa carnea. Este important sa faceti aceasta mancare intr-un vas mai adanc cu capac. Mamaliguta si ardeiul iute ar trebui sa nu lipseasca deoarece se potrivesc de minune cu acest fel de mancare.

Varza murata calita cu coaste de porc la cuptor

Varza murata calita cu coaste de porc la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Varza murata se lasa la desarat, se scurge de zeama si se taie fideluta

 Carnea de porc se rumeneste pe toate partile in tigaia incinsa, in acest timp se presara putina sare si piper macinat. Se scoate carnea din tigaie si se pune pe o farfurie

Ceapa taiata cubulete se caleste in grasimea ramasa de la carne apoi se adauga varza murata. Se pune boiaua de ardei si se tine pe foc 5-10min

 Varza murata calita se pune pe fundul unui vas de yena, tava cu capac sau cratita de fonta cu capac.

Coastele de porc se pune deasupra verzei.

Tot acum se pun si crengutele de cimbru, frunzele de dafin si boabele de piper, apoi se toarna apa fierbinte, se acopera vasul cu capac si se pune la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 1h si 30min

Cat timp mancarea este la cuptor se mai adauga putina apa fierbinte daca este nevoie

 Pentru rumenire se scoate capacul si se mai lasa la cuptor pentru 10-15min. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!