Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Această rețetă se realizează ușor și se poate prepara în 20 de minute.
Piept de pui cu mere |
- 1 piept de pui;
- 5 mere;
- 1 ceapă;
- ½ lămâie;
- 1 lingură de zahăr;
- 3 linguri de sos soia;
- 50 ml ulei;
- 1 lingură de unt;
- 6 linguri de smântână;
- pătrunjel, sare sau piper - după gust.
Mod de preparare:
Pieptul dezosat trebuie tăiat fâșii.
Pui uleiul și untul la încins și adaugi carnea.
Scoți bucățelele de carne și în uleiul rămas călești ceapa tăiată mărunt.
Apoi, adaugi merele pe care le tai cubulețe și le cureți.
Și acestea sunt călite (aproximativ 2 minute) și după adaugi fâșiile de carne.
Poți condimenta cu sare sau piper și, dacă dorești, poți să adaugi 3 lingurițe de sos soia, o linguriță de zahăr, zeamă de lămâie, și 150 ml de apă.
Lași preparatul să dea în clocot, iar în tot acest timp amesteci.
Apoi, adaugi smântâna.
Așa se prepară rețeta de piept de pui cu mere.
Simplu de preparat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.