Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cand nu stii ce sa gatesti, cand nu ai timp sau vrei sa scapi de prin frigider de cateva resturi de legume si carne – quesadilla cu pui si cascaval e solutia ideala.
Se face extrem de usor si bineinteles poate fi facuta in foarte multe variante, chiar si in varianta vegetariana.
Quesadilla cu Pui si Cascaval |
4 lipii libaneze, medii
1 ardei kapia rosu
4 fire de ceapa verde
o rosie mare, curatata de miez
1/2 piept de pui
200 g cascaval
2 linguri de maioneza
ulei de masline
Mod de preparare
Pieptul de pui taiat felii se rumeneste pe gratar.
Legumele se toaca cubulete si se lasa deoparte.
Lipiile se ung cu putina maioneza, se adauga deasupra un strat de
cascaval ras, iar pe jumatate din lipie se pune ceapa verde, bucatile de
pui, ardeiul gras si cubuletele de rosii.
Partea de lipie fara legume si carne se suprapune peste cealalta parte,
se unge cu putin ulei de masline si se pune pe gratarul incins sau o
tigaie de teflon, cat sa se topeasca cascavalul si sa se rumeneasca
lipia.
Se mananca cu mare pofta!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.