Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai gătești pentru un prânz delicios și consistent, îți sugerăm să pregătești tigaie picantă de pui cu sos de roșii si cascaval lipicios. Este o rețetă simplă și rapidă. În mai puțin de o oră poți pune pe masă un preparat gustos și hrănitor.
Tigaie picanta de pui cu sos de rosii si cascaval lipicios |
300 g | Pulpe de pui | ||
150 g | Piept de pui | ||
50 g | Cascaval | ||
1 bucata | Ardei gras rosu | ||
1 bucata | Ardei gras verde | ||
1 bucata | Carnaciori banateni | ||
0,5 bucati | Ceapa galbena | ||
1 catel | Usturoi | ||
200 g | Sos de rosii | ||
5 | Boia de ardei (iute ) | ||
3 g | Boia de ardei (dulce ) | ||
Sare de mare(dupa gust) | |||
Piper negru(dupa gust)
Mod de preparareTaiem pulpa si pieptul de pui bucati marunte. Apoi, intr-o tigaie incinsa, prajim mai intai pulpa impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Dupa aproximativ 3-4 minute adaugam si pieptul si jumatate din ardei (atat verde, cat si rosu) taiati fasii. Adaugam imediat si boiaua dulce si picanta si asezonam cu sare sipiper. Amestecam si calim bine compozitia pentru inca 10 minute. Apoi adaugam sosul de rosii si scadem focul la minimum. Dupa inca 5-6 minute adaugam cascavalul si carnatul picant (ambele taiate subtiri de tot) si amestecam. Mai gatim 2 minute ca sa avem cascaval lipicios intr-o tigaie de pui picanta si gustoasa! Se serveste calda de tot si “asezonata” cu o bere rece. Pofta buna! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.