O mancare gustoasa si sanatoasa potrivita pentru pranz sau pentru cina.-
"retete de post creative"
Tocanita cu ciuperci si legume |
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa rosie
- 5 cartofi
- 400 g ciuperci taiate din conserva
- 400 g rosii decojite in suc de rosii
- 150 g legume congelate: mazare, fasole verde, porumb
- putin ulei
- boia de ardei dulce
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
Mai intai curatam si spalam usturoiul, ceapa si le tocam.
Apoi curatam, spalam si taiem cubulete cartofii.
Intr-o oala, punem putin ulei la incins si calim usturoiul.
Apoi adaugam ceapa si ciupercile si le lasam cateva minute la foc mic, amestecand din cand in cand.
Adaugam condimentele.
Adaugam cartofii si punem apa cat sa-i acopere si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 de minute.
Adaugam legumele congelate si rosiile si mai lasam sa fiarba pentru 10 minute.
Potrivim de sare si oprim focul.
Pofta buna!
SFAT-URI
Se poate servi alaturi de muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.