Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Nimic nu poate fi mai potrivit pe vreme rece decât o ciorbă fierbinte. Acest preparat tradiţional de porc este perfect pentru serile geroase!
Ciorbă acră de porc |
- 500 g carne porc fără grăsime
- 2 morcovi
- 1 ceapă mare
- 2 cartofi
- 2 roşii
- 1 ardei verde
- 2 linguri pastă de ardei dulce
- 2 linguri borş
- leuştean
- sare
- piper
Mod de preparare
Se taie carnea de porc cubuleţe mici şi se fierbe aproximativ jumătate de oră separat pentru a obţine un preparat cât mai uşor.Între timp se taie morcovul rondele, ceapa şi ardeiul se toacă mărunt, roşiile şi cartofii cubuleţe şi se aruncă toate într-o oală cu apă şi se pun şi ele la fiert.
Se poate servi cu ardei iute sau ceapă roşie!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.