Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Reteta de ciuperci umplute cu branza si carne de porc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Un aperitiv foarte apreciat si pe care il poti prepara usor fie in ziua in care organizezi masa festiva, fie cu 1-2 zile inainte, ca sa-ti mai usurezi programul, sunt ciupercile umplute, la cuptor. Din cateva ingrediente simple, le poti pregati dupa urmatoarea reteta: 

Reteta de ciuperci umplute cu branza si carne de porc

Reteta de ciuperci umplute cu branza si carne de porc

Ingrediente:

  • 1 kg de ciuperci;
  • 350 g cascaval;
  • 1 legatura patrunjel verde;
  • 300 g carne de porc tocata;
  • 2-3 rosii mici;
  • 1 lingura ulei;
  • 1 morcov;
  • 1 ceapa;
  • 5-6 catei usturoi;
  • rozmarin, cimbru, piper, sare.

Mod de preparare: 

Da cascavalul si morcovul prin razatoarea mica; curata ciupercile si scoate-le coditele; taie rosiile cubulete; piseaza usturoiul; taie ceapa marunt; toaca patrunjelul; caleste ceapa si morcovul; adauga rozmarinul, cimbrul si usturoiul si apoi carnea; amesteca bine si, cand carnea si-a schimbat culoarea, adauga rosiile, sarea si piperul; umple ciupercile cu aceasta compozitie din carne si presara cascavalul ras deasupra fiecareia dintre ele; orneaza cu patrunjel si pune-le la cuptor, 20 de minute, la 200 de grade. 

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!