Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pilaf cu carne de porc

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.htm

Va propun un pilaf cu carne de porc foarte gustos! Aceasta reteta am mostenit-o de la mama mea, nu e foarte greu de realizat si ingredientele sunt accesibile tuturor.

Pilaf cu carne de porc
Pilaf cu carne de porc

Ingrediente


500 gr Carne de porc

2 buc Morcov

2 buc Ceapa

2 pahare Orez

6 pahare Apa

3-4 linguri Sos de rosii

4-5 linguri Ulei de floarea soarelui

1 lingurita Sare

0,25 lingurita Piper negru boabe

1 buc Frunze de dafin

Mod de preparare


Carnea se spala si se taie bucati medii, se pune sa se caleasca intr-un ceaun.

 
Se curata de coaja ceapa si se taie marunt, o adaugam in ceaunul cu carne care deja s-a rumenit frumos, amestecam bine.

 
Spalam si curatam de coaja morcovii si-i taiem bastonase, ii adaugam in ceaunul cu celelalte ingrediente, amestecam si lasam sa se caleasca pentru 7-10 minute la foc mediu.


Apoi adaugam sosul de rosii.

Amestecam totul si mai lasam sa se gateasca inca 5 minute.


 
Se pune la fiert apa intr-un vas aparte si cand icepe sa fiarba o adaugati in ceaun, puneti frunza de dafin, piperul negru boabe si sarea. Amestecam totul si lasam sa fiarba aproximativ pentru 30 de minute.

 
Spala bine orezul in cateva ape.

 
Si dupa ce au fiert carnea si legumele in ceaun, adaugam orezul si amestecam bine. Cand incepe sa fiarba, mai amestecam pentru ultima data, dam focul mai incet si punem capacul.

 
Lasam sa fiarba pentru 50-60 de minute, pina ce orezul v-a fi fiert si v-a trage toata apa.

Se serveste cu muraturi, sau cu salata de legume.
 
Pofta Buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!