Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri de pui în bacon cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

 

O cină simplă de preparat pentru o seară în compania prietenilor şi a celor dragi. Iată cum să prepari rulouri de  pui în bacon cu ciuperci.
Rulouri de pui în bacon cu ciuperci

Rulouri de pui în bacon cu ciuperci

Ingrediente:

  • pătrunjel
  • roşioare cherry
  • condimente pentru friptură
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • ciuperci
  • 300 ml smântână pentru gătit
  • 8 felii bacon (subţiri)
  • 1/2 piept mare de pui
  • sare şi piper după gust

    Mod de preparare:

    1. Se taie bucata de piept de pui în 4, apoi fiecare bucată se taie şi se întinde ca o foaie. Se pudrează cu sare şi piper.

    2. Se pun deasupra fiecărei ciuperci tocate, apoi se rulează şi se înfăşoară în bacon. Rulourile se prind cu scobitori şi se presară cu condimente pentru friptură. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi unsă bine cu ulei, apoi se dau la cuptor până se rumenesc frumos. Se întorc de câte ori e nevoie.

    3. Brânza cu mucegai se taie bucăţele care se pun cu smântâna de gătit la foc mic, până se formează un sos. Se pun şi ciupercile feliate şi se mai adaugă sare dacă e nevoie. Se lasă să mai dea un clocot şi se trage de pe foc.

    4. Într-o tigaie fără mâner se pune sosul alb cu ciuperci, apoi se adaugă rulourile care s-au gătit complet, se pun câteva roşioare cherry, se presară un pic de pătrunjel şi se dă vasul la cuptorul încins pentru 10 minute. 

    Se serveşte imediat.


Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!