Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Friptura de porc se prepara atat la noi in tara cat si in strainatate, insa aceasta reteta este speciala pentru persoanele care vor sa prepare o friptura de porc traditionala.
Friptura de porc |
700 g ceafa de porc
2 cepe
1/2 kg rosii
750 ml vin alb
500 ml supa de carne
ulei
1 lingura mustar
1 foaie de dafin
1 lingurita zahar
sare
piper
Mod de preparare:
Frecati ceafa de porc cu sare si piper si rumeniti-o pe toate partile intr-o tigaie cu ulei incins.
Adaugati rosii si ceapa taiate sferturi si lasati-le la inabusit dupa ce ati adaugat si foaia de dafin.
Stingeti continutul cu vin alb si lasati-l la foc mediu timp de aproximativ o ora si jumatate, acoperind tigaia cu un capac.
Adaugati periodic cate putin din supa de carne si dupa ce
carnea este gata scoateti-o din tigaie si puneti in sosul ramas sare si
piper dupa gust alaturi de o lingurita de zahar.
Friptura se serveste fierbinte cu sos.
Puteti adauga o garnitura de cartofi la cuptor .
Sfat:
In cazul in care nu aveti la dispozitie supa de carne, puteti folosi fara nici o grija apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.