Cea mai gustoasa mancare de pastaI.
Mancare de pastai cu costita afumata |
- 400 g costita afumata
- 400 g pastai de fasole
- 1 capatana de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- marar verde
MOD DE PREPARARE:
Mai intai, punem costita la calit in ulei incins. Adaugam dupa 2-3 minute si 3-4 graunti de usturoi tocati marunt. Lasam inca 3-4 minute, apoi adaugam pastaile si apa cat sa le acopere. Lasam 10-15 minute sa fiarba, dupa care adaugam pasta de tomate, sare si piper dupa gust.
Lasam la fiert pana cand pastaile sunt fierte, aprox. 30 de minute.
Pisam restul grauntilor de usturoi si il adaugam in mancare, inainte cu 1 minut sa stingem focul. Adaugam si mararul tocat marunt.
Pofta buna!
SFAT:
Puteti face mancarea direct cu rosii proaspete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.