Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Daca si tu vrei sa prepar o reteta de chisca, te invit sa urmaresti pasii de mai jos. Vei vedea care este secretul unei mese perfecte, cu un preparat gustos si iubit de catre toti musafirii.
Chisca cu malai |
- 500-700 g carne de vitel
- 400 g slanina
- 3 cepe
- 5 cartofi
- 300 g malai
- sare
- piper
- ienibahar
- cimbru
- intestin gros
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli carnea, cartofii si le tai
cubulete, procedand la fel si cu slanina si ceapa. Pui toate
ingredientele intr-un castron, le amesteci cu malaiul, 1 cana apa calda,
sarea, piperul, ienibaharul si cimbrul.
Cu compozitia rezultata umpli intestinele, le legi la capete si le
fierbi in apa 25 de minute. Le lasi sa se scurga, le asezi intr-o tava
cu 1 cana de apa si putin ulei si dai la cuptor 30 de minute.
Servesti chisca cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.