Cartofi copti cu kaiser |
- 4 cartofi mari
- 200 g kaizer
- 5 catei de usturoi
- unt
- sare
- parmezan
Mod de preparare:
In primul rand, trebuie sa alegi cartofi sanatosi, fara noduri. De preferat ar fi sa folosesti cartofi noi, dar daca nu ai, curata de coaja si spala-i bine si pe cei vechi.
Cresteaza-i apoi in mai multe locuri si introdu felii de kaizer de jumatate de centimetru grosime si feliute de usturoi.
Topeste doua linguri de unt intr-un ibric si toarna usor peste cartofi avand grija sa ii acopere bine.
Sareaza si da la cuptor pentru 50-60 de minute.
Servirea:
Cartofii copti cu kaiser pot tine locul unei cine si se servesc calzi, cu parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.