Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Acest preparat întrunește toate condițiile pentru a fi pe placul oricui: conține multă afumătură și legume proaspete. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de supa cu afumătură (ciolan de porc afumat și prefiert) și mazăre congelata.
Supa de mazare cu afumatura |
- 1 punga de mazare congelata
- afumatura (ciolan afumat si prefiert)
- 2 morcovi
- 1 ardeu
- 1 ceapa
- 2oua
- 1 lingura rasa faina
- lapte 150 ml
- ulei de masline
- sare , piper, boia dulce, menta (poate sa fie si la plic)
MOD DE PREPARARE:
Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit
Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea.
Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15
minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei
furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma
zdrentele iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la
fiert (laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de
supa fierbinte si apoi se toarna.)
Se garniseste cu smantana.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.