Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Pentru urmatoarea masa in familie, va propun un preparat simplu de realizat, dar foarte gustos si aspectuos in acelasi timp.
Budinca de cartofi si piept de pui |
4 cartofi mari
70 g unt
3 oua + 1 ou pentru uns
200 g salam sau carnati afumati
200 g piept de pui fript
sare si piper
cimbru
fulgi de chilli (optional)
Mod de preparare :
Se spala cartofii si se pun la fiert . Se lasa pana in momentul in care incepe sa intre furculita in ei. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa si se curata de coaja.
Se spala cartofii si se pun la fiert . Se lasa pana in momentul in care incepe sa intre furculita in ei. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa si se curata de coaja.
In timp ce cartofii fierb,vom frige putin pieptul de pui intr-o tigaie,il lasm sa prinda putina culoare.Presaram putina sare.
Se dau cartofii prin razatoarea mare si peste ei vom adauga
sare,piper,cimbru,oua si unt moale.Amestecam cu o paleta. Asezam aceasta
compozitie intr-o tava yena .Indesam bucati de carnat afumat si piept
de pui in compozitia de cartofi.
Se unge cu ou batut pe toata suprafata si se baga in cuptorul bine incins.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor, se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste cu diferite salate.
Se unge cu ou batut pe toata suprafata si se baga in cuptorul bine incins.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor, se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste cu diferite salate.
Nu va imaginati ce bunatate o sa iasa!
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.