Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spanac cu ciuperci si cascaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O reteta simpla si gustoasa. Si cum spanacul este atat de sanatos, puteti incerca o multime de combinatii in functie de pofta. De data aceasta l-am pus intr-un strat subtire de aluat si l-am combinat cu ciuperci si cascaval. Au iesit o.nebunie de arome.

Spanac cu ciuperci si cascaval

Spanac cu ciuperci si cascaval

INGREDIENTE:

- Pentru aluat:
  • 400 g faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat
 Pentru umplutura 
  • 500 g spanac
  • 2 fire usturoi nou
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri iaurt (smantana)
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 ciuperci
  • 250 g cas de oaie
  • 150 g cascaval
  • cimbru
  • piper proaspat macinat

MOD DE PREPARARE:

Preparam aluatul in masina de paine sau il framantam cu mana.Il lasam la dospit pina isi dubleaza volumul. Intindem aluatul subtire astfel incat sa acoperim fundul unui vas in care vom prepara spanacul. Inainte de a pune aluatul, ungem vasul cu unt. Si pentru ca vasele Pyroflam sunt ideale pentru aceasta mancare, eu le-am folosit din nou.

Spanacul, usturoiul taiat, iaurtul, condimentele si ouale le punem intr-un blender sa se faca o pasta fina pe care o vom pune in vas peste aluat.

Spalam ciupercile si le taiem feliute subtiri, apoi le punem peste spanac, adaugam cimbrul apoi radem casul de oaie si cascavalul afumat, deasupra.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 40 de minute, apoi marim mfocul la 200 de grade C pina se rumeneste cascavalul de deasupra.

Servim spanacul asa cum este sau cu chiftelute alaturi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!