Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
O combinatie surprinzatoare de carne de porc, ceapa, varza si sos de soia, care te imbie prin aroma, dar si culori. Pipaitul este satisfacut in cazul bucatelor mancate cu mana. Acest preparat poate fi servit ca sandwich, dar si langa orez fiert simplu.
“Sandwich” Saigon – porc tras la wok, cu varza si sos de soia |
– carne de porc (pulpa), taiata fasiute 450 g
– varza, taiata fideluta 250 g
– ceapa, taiata felii subtiri 1 buc. (90 g)
– ardei gras rosu, curatat si taiat bastonase 190 g
– usturoi 2 catei
– ulei de masline cu usturoi si ardei iute 1 lingura
– sos de soia 4 linguri
– piper
Mod de preparare:
Intr-un wok, la foc mare, puneti uleiul, usturoiul pisat si sosul de soia. Adaugati carnea de porc si rumeniti-o putin. Puneti ceapa si ardeiul gras rosu, amestecati usor.
Cand carnea este patrunsa, puneti varza. Se amesteca, se pune piper si eventual inca un pic de sos de soia, daca doriti sa fie gustul mai pronuntat sau vreti sa fie mai sarat. Nu se lasa mult pe foc pentru a nu se inmuia varza.
Serviti fierbinte, pe jumatate de chifla cu susan sau intr-o bagheta. Folosind jumatati de chifla, rezulta cinci portii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.