Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu Sunca, Ciuperci si Sos de Branza cu Mucegai

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi vom face Paste cu sunca, ciuperci si sos de branza cu mucegai. Fac aceasta reteta de mult timp, pentru ca se face repede si este potrivita pentru zilele saptamanii in care ajungem obositi acasa si vrem ceva de mancare usor si rapid, dar si foarte gustos.

Paste cu Sunca, Ciuperci si Sos de Branza cu Mucegai

Paste cu Sunca, Ciuperci si Sos de Branza cu Mucegai

Ingrediente:

  500 de grame de paste
500 de grame de smantana
400 de grame de sunca
200 de grame de branza cu mucegai albastru
150 de grame de ciuperci
2 linguri de ulei
 
Mod de preparare:
 
1. Intr-o tigaie punem uleiul si sunca. Prajim sunca 5-7 minute, pana cand devine rumena.
Intre timp fierbem si pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, pentru a le avea fierte cand este gata sosul.

2. Scoatem sunca din tigaie intr-un bol.

3. Peste ulei punem ciupercile si le prajim si pe ele 4-5 minute. Le scoatem intr-un bol.

4. Tot in tigaie punem branza cu mucegai. O lasam sa se topeasca, amestecand cu o lingura de lemn.

5. Cand s-a topit toata, punem peste ea smantana si amestecam. Lasam amestecul sa dea in clocot.

6. Cand fierbe punem sunca si ciupercile si mai lasam totul sa mai fiarba 10 minute.

7. Peste pastele fierte punem sosul si le omogenizam bine.

Aceste paste nu se condimenteaza cu sare si piper, pentru ca branza este destul de sarata, dar daca voi doriti puteti pune.
       
Reteta este gata! Incercati-le si voi chiar astazi!

Va doresc pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!