Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Macrou cu sos de roșii și ciuperci la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 
 
Macrou la cuptor in sos de rosii si ciuperci – un preparat usor de pragatit, delicios si sanatos. Acest peste e foarte bogat in acizi grasi si Omega 3.
Macrou cu sos de roșii și ciuperci la cuptor

Macrou cu sos de roșii și ciuperci la cuptor

Ingrediente:

– 3 buc. trunchi de macrou congelat (500 g), 

3 căței mari de usturoi, 

5 g tarhon proaspăt/congelat, 

1 conservă roșii decojite (425 ml), 

100 ml bulion de roșii, 

1 conservă ciuperci feliate (400 g), 

2 lingurițe condimente pt. pește, 

1 linguriță semințe de chimen, 

1 linguriță piper alb măcinat, 

sare de mare 

zahăr, 

3 linguri vin alb demisec, 

2 linguri ulei

Mod de preparare:

Curățăm peștele de șira spinării și oase, ungem cu 1 lingură de ulei, presărăm condimentele pt. pește și lăsăm să stea 30 min.  

Curățăm și tăiem usturoiul mărunt; tocăm mărunt tarhonul. 

Scurgem ciupercile. 

Tocăm mărunt roșiile. 

Într-o lingură de ulei prăjim 30 sec. chimenul și usturoiul. 

Turnăm roșiile cu bulionul, vinul, punem tarhonul, sărăm, piperăm și fierbem 2 min. 

Adăugăm ciupercile, amestecăm și fierbem 1 min. 

Umplem peștii cu ciuperci și închidem cu scobitori.

Restul compoziției turnăm într-un vas Yena, deasupra așezăm peștii.

Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, după 20 min. ungem cu sosul din vas și mai ținem în cuptor 5-10 min., până peștii se rumenesc. 

 Servim calzi, cu sos.

Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!