Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Daca te-ai saturat de fripturile clasice, cu ingrediente banale, incearca o friptura de porc cu alune. Preparatul e putin neobisnuit, insa schimbarea va fi binevenita.
Friptura de porc cu alune |
Pasul 1:
Carnea se curata de eventuale pielite si se taie pe trei sferturi. Se umple cu 100 g frunze de salvie. Se leaga cu sfoara de bucatarie.
Pasul 2:
Restul foilor de salvie se toaca marunt si se amesteca usor cu alunele macinate nu foarte marunt, sare si piper.
Pasul 3:
Se unge uniform carnea cu un strat de unt topit si se asaza deasupra amestecul de salvie si alune, astfel incat sa formeze o crusta.
Pasul 4:
Se transfera carnea in tava de copt unsa cu ulei, se picura restul de unt topit si se lasa la cuptor 30 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute dupa coacere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.