Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Bulgogi (fiptura - antricot de vita)

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Bulgogi (fiptura - antricot de vita) este o reteta clasica de friptura din bucataria coreeana, cu care poti gati o carne de vita frageda,aromata si suculenta.

Bulgogi (fiptura - antricot de vita)
Bulgogi (fiptura - antricot de vita)

Ingrediente:

5 catei usturoi 
o ceapa medie 
4 fire ceapa  
3 linguri sos de soia  
1 lingura vin rosu sec  
1 lingura vin alb dulce  
1 lingura ulei de susan  
2 linguri zahar  
1 para  
1/2 lingurita seminte de susan  
1/2 lingurita sare  
1/4 lingurita piper  
400 g antricot de vita

Pentru servit:

frunze de salata 
orez fiert
 
Mod de preparare:

Toaca marunt usturoiul, taie ceapa solzisori cat mai subtiri, iar ceapa verde tai-o bucatele de 3-4 cm lungime.

Curata de coaja si rade para peste restul de ingrediente. Adauga sosul de soia, vinul rosu, vinul alb, zaharul, uleiul de susan, sarea, piperul si susanul.

In marinada obtinuta adauga antricotul feliat cat mai subtire si lasa carnea la marinat pentru 2-3 ore.

Frige carnea impreuna cu legumele la gratar sau intr-un wok bine incins, pana ce carnea e bine patrunsa. Curata frunzele de salata si asaza ~1 lingura de orez si o lingura de bulgogi deasupra.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!