Dacă vă doriţi o supă săţioasă şi delicioasă, atunci supa cu caşcaval este alegerea perfectă. Pregătiţi-le celor dragi un prânz gustos şi sănătos!
SUPĂ CU CAŞCAVAL |
2 pulpe de găină
200 g de caşcaval topit
4 cartofi
1 morcov
1 ceapă
ulei
sare
piper negru
verdeaţă
Mod de preparare:
1.Pulpele se spală şi se fierb.
2.Cartofii se taie cuburi şi se adaugă în supa obţinută. Se fierb 15 minute, din momentul de când a început să fiarbă.
3.Morcovul se dă pe răzatoarea mare, ceapa se toacă mărunt, apoi se prăjesc puţin într-o tigaie încinsă cu ulei.
4.După ce au fiert cartofii 15 minute, se adaugă ceapa şi morcovul prăjit.
5.Apoi se adaugă caşcavalul dat pe răzatoarea mare sau tăiat cubuleţe.
6.Se fierbe 5 minute şi se adaugă verdeaţa tocată. Se serveşte cu pesmeţi.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.