Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Risotto cu ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Acest risotto cu ciuperci este reteta ideala daca ai pofta de o mancare cu arome italienesti, foarte aromata si cu o textura cremoasa. Incearc-o si tu!
Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

Ingrediente:
  • 250g ciuperci, taiate felii
  • 1 ceapa alba, medie
  • 1 ½ cani orez arborio
  • 6 cani de supa de legume
  • ⅓ cana vin alb
  • 2 linguri de ulei de masline
  • ½ lingurita nucsoara
  • 1 lingura fulgi de drojdie inactiva
  • sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
  1. Incinge uleiul intr-o cratita la foc mediu.
  2. Adauga ceapa si prajeste-o timp de 2 minute.
  3. Adauga ciupercile si continua sa le gatesti, amestecand ocazional, pentru inca 6 minute.
  4. Adauga orezul. Lasa boabele de orez sa absoarba lichidele un minut si apoi adauga vinul. Amesteca si mai gateste-le un minut. Adauga 3 cani de supa si continua sa le lasi la gatit, la foc mic.
  5. Cand orezul a absorbit supa, adauga restul supei. Amestecand ocazitional, gateste risottoul inca 10 minute sau pana orezul absoarbe tot lichidul, iar textura devine matasoasa si cremoasa. Adauga nucsoara, drojdia inactiva, sarea si piperul, dupa gust. Acopera cu un capac si lasa-l sa stea asa macar 5 minute inainte de servire. Presara-l cu verdeata.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!