Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
n plus față de cartofi, se adaugă și alte ingrediente auxiliare în caserola de ciuperci și carne tocată pentru a completa gustul. Astfel, ei pregătesc o versiune simplificată a „lasanei în limba ucraineană” de casă.
Lasagna în ucraineană |
0,5 kg de ciuperci proaspete,
- 0,5 kg de carne tocată amestecată
- 200 ml lapte,
- 200 g brânză tare,
- 150 g brânză afumata,
- 50 g unt,
- 150 ml smântână,
- 1 capatina mica de varză,
- 1 ceapă,
- 1 morcov,
- 2 linguri pasta de rosii
- 1 lingură făină
- 3 lingurițe mix de ierburi,
- 2 linguri ulei
-? linguriță paprika macinata
- 1 vârf de nucșoară,
- sare, piper negru măcinat, condiment pentru ciuperci.
Mod de preparare:
Furcile de varză sunt complet decolorate în apă fierbinte, iar după răcirea frunzelor sunt îndepărtate de pe ea, se taie îngroșări pe ele și fiecare frunză se taie la jumătate. Brânza tare se rumeneste. Ceapa se decojeste si se toaca marunt; o treime din ceapă este lăsată să prăjească ciupercile, iar restul va intra în carne tocată. Morcovii decojiți și spălați sunt, de asemenea, răjiți și amestecați cu ceapa tocată. Ciupercile se taie în bucăți mici, se fierb 10 minute (ciupercile nu pot fi gătite) și se înclină într-un colizor pentru a se scurge.
Uleiul este turnat într-o tigaie și încălzit. Ceapa se prăjește în ea cu morcovi, după care se adaugă carne tocată și se prăjește până se prăjește. Pasta de tomate ușor diluată cu apă, sare și piper negru măcinat după gust, ardei și alte condimente se adaugă la carnea tocată pe jumătate preparată.
Ciupercile se prăjesc într-o tigaie separată cu ceapa rămasă, se condimentează cu condimente, se sărează după gust și se toarnă lapte în ele și se toarnă făină de grâu. Masa rezultată este bine amestecată și fiartă la foc moderat timp de aproximativ 5-7 minute. La ciuperci se adaugă cârnați răniți „chihlimbar”, nucșoară măcinată, ierburi proaspete tocate (pătrunjel) și toate acestea se amestecă.
Straturile sunt repetate în secvența propusă; dar le puteți schimba ordinea. Vasul este copt într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C pentru aproximativ 1 oră. Dacă brânza începe să ardă deasupra, atunci piesa de prelucrat trebuie acoperită cu folie și, înainte de servire, presărați caserola pregătită cu ierburi proaspete tocate
Trateaza celor dragi cu un fel de mâncare deliciosa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.