Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu ciuperci si costita

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi va prezint o reteta pe care o consider un fel de de fuziune italiano-romaneasca si anume paste cu ciuperci si costita. Reteta am invatat-o de la Mesteru'.

Paste cu ciuperci si costita
Paste cu ciuperci si costita
Ingrediente:

Paste de orice fel

o conserva de ciuperci

2,3 rosii bine coapte mai maricele

150-200 grame costita taiata bucatele

ulei de masline

sare, piper, busuioc

Mod de preparare:

Punem o oala de apa la fiert cu putina sare. Cand aceasta da in clocot adaugam pastele si le lasam exact atat cat scrie pe cutia lor.

Separat intr-o tigaie incingem putin ulei de masline si prajim costita taiata bucatele pana cand capata o culoare aramie. Adaugam ciupercile scursa bine si amestecam timp de 2,3 minute pana cand ciupercile este patrunsa de aroma costitei.

Rosiile, taiati marunt marunt si le adaugati in tigaie cu un pahar de apa. Amestecam bine si lasam la un foc mic sa se reduca putin. Nu lasati sa se reduca complet, sosul trebuie sa ramana putin lichid.

Cand pastele sunt gata le scurgem, nu le spalam si le adaugam in tigaia cu costita, ciupercile si sosul de rosii. Amestecati bine pastele prin sos la foc mic timp de 2,3 minute dupa care stingem focul, presaram putin busuioc maruntit, sare, piper si masa este servita.

Pofta Buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!