Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Tigaia picanta este un preparat des intalnit in meniurile restaurantelor
si foarte apreciat de catre adeptii retetelor “condimentate”.
Tigaie picanta de porc |
Ingrediente:
- 500g pulpa de porc
- 500g carnati picanti
- 2 buc. ceapa
- 1 buc. ardei iute
- 3 catei usturoi
- 1 lingurita boia de ardei iute
- 2 linguri ulei
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare :
- Se taie pulpa de porc in cubulete mici si se pune impreuna cu carnati in tigaia incinsa pana se rumenesc.
- Se scot pe farfurie si se caleste in aceeasi tigaie ceapa,usturoiul si ardeiul iute - ajustati cantitatea de ardei in functie de gradul de iuteala
- Se pun inapoi bucatile de carne si carnati.
- Se pune boiaua iute si se amesteca.
- Cand carnea este patrunsa puteti opri focul, presarati sare si piper si se amesteca.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.