Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cu
doar 3 ingrediente, simplu si rapid de facut, aceste minipateuri sunt
delicioase.
Mini pateuri cu dulceata de capsuni |
MOD DE PREPARARE:
Mai intai se lasa aluatul la dezghetat.
Se
intinde putin cu sucitorul, apoi se taie aluatul de foietaj in fasii
lungi de aprox 3 cm si late de aprox. 2 cm sau de dimensiunea dorita de
voi.
Se pune pe fiecare fasie cate o
jumatate de lingurita de gem si se unesc capetele. Se preseaza cu
ajutorul unei furculite peste capetele prinse sa nu iasa gemul.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit timp de 25 de minute, sau pana cand sunt rumenite.
Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.