Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Vitel in sos picant

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -Adauga reteta ta.
Visam demult la vitelul pregatit in acest mod si ieri mi-am cumparat carne de vitel ca sa nu mai am nicio scuza sa tot aman. Se serveste cu orez fiert.
Vitel in sos picant

Vitel in sos picant

Ingrediente:

800 gr carne vitel
2 cepe
3 catei usturoi
150 ml pasta de rosii
1 lingura pasta de ardei
1/2 lingurita chili
1/2 lingura oregano
1 lingura boia dulce
1 varf lingurita chimion
sare, piper
4 linguri ulei

Mod de preparare:

  1. Taiati carnea cubulete. Dati ceapa pe razatoarea mare si striviti usturoiul.
  2. Incingeti 2 linguri ulei si prajiti cubuletele de carne condimentata cu sare si piper in 3 ture, astfel incat sa nu fie inghesuite in tigaie, ca sa se prajeasca bine, cam 5 minute pe tura. Dupa fiecare tura de carne adaugati cate o lingura de ulei daca e necesar. Scoateti carnea din oala.
  3. Adaugati ceapa si caliti pana se inmoaie un pic, apoi adaugati usturoiul si caliti inca cateva secunde.
  4. Adaugati pasta de rosii si cea de ardei si prajiti totul cam 10 minute, pana pasta incepe sa se caramelizeze usor.
  5. Adaugati boiaua, chiliul, oregano, putina sare si apoi carnea si amestecati pana carnea e bine acoperita de condimente.
  6. Adaugati 3 cani de apa si lasati sa fiarba totul la foc mic pentru 1 1/2 ore, pana sosul scade si devine cremos. Amestecati din cand in cand si verificati la sfarsit daca e fiarta carnea. Gustati de sare.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!