Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SALATA BERLINEZA

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                O salata concentrata in proteine, catifelata si extrem de hranitoare.
SALATA BERLINEZA

SALATA BERLINEZA

INGREDIENTE:
–         1,1 kg antricot de vita
–         500 gr branza telemea de vaca
–         3 oua
–         450 ml ulei
–         400 gr castraveti murati
–         3 linguri de ketchup
–         o lingurita de mustar
–         sucul unei lamai
–         2 legaturi de patrunjel
–         sare, dupa gust

MOD DE PREPARARE:
Bucata de antricot, de spala bine in apa rece,  se scurge si se feliaza, apoi se taie cubulete mici.
Cand apa da in clocot, se adauga la fiert, se spumuieste si se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand este patrunsa foarte bine, apoi se lasa la scurs si racit.
Intre timp, se pregateste o maioneza din galbenusurile oualor amestecate cu uleiul turnat putin cate putin, pana se incheaza. Se adauga mustarul, sucul de lamaie si ketchup-ul. Se potriveste de sare si se amesteca bine, pentru omogenizare. Albusurile se fierb, se scurg si se rad marunt. Carnea se mai poate marunti, branza se rade pe razatoarea mica, iar castravetii se taie pe lungime, apoi rondele subtiri si se storc.
Se adauga apoi maioneza, se mai potriveste de sare, daca este cazul si se amesteca bine, toate componentele. Patrunjelul se spala bine, se scurge si se toaca fin, apoi se adauga la compozitia de mai sus.
Se amesteca totul pentru omogenizare, se garniseste dupa imaginatie si se serveste fie la temperatura camerei, fie de la rece. Este un aperitiv select, bogat in nutrienti iar ca gust, senzational.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!