Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Spuma de ciocolata se prepara repede si este foarte gustos. Pentru aceasta reteta poti inlocui romul/coniacul cu orice lichior, pentru un gust aromat.
Spuma de ciocolata |
Ingrediente:
200 grame ciocolata menajera
6 oua, separate in si galbenusuri
30 ml rom/coniac.
Mod de preparare:
In vas pus la bain marie topeste ciocolata. Cand s-a topit, ia cratita
de pe foc si adaiga galbenusurile de ou peste ciocolata. Amesteca cu
ajutorul unui mixer. .
Adauga apoi romul/coniacul. Intr-un bol separat amesteca bine albusurile de ou pana obtii o puma . Incorporeaza treptat albusul in compozitia cu ciocolata. Amesteca totul bine.
Toarna compozitia in pahare si da-le la rece pentru 4 - 5 ore.
Adauga apoi romul/coniacul. Intr-un bol separat amesteca bine albusurile de ou pana obtii o puma . Incorporeaza treptat albusul in compozitia cu ciocolata. Amesteca totul bine.
Toarna compozitia in pahare si da-le la rece pentru 4 - 5 ore.
Sfat:
Spuma de ciocolata se serveste rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.