Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Salata ruseasca este o gustoasa salata cu peste si
legume aranjate in straturi. Ingredientul surpriza este pestele afumat si sfecla rosie. Dar pe langa faptul ca este foarte gustoasa
se face si foarte repede deoarece legumele sunt date pe razatoare si nu
tocate.
Salata ruseasca |
Ingrediente:
1 sfecla rosie
1 ceapa mare
3 cartofi medii
2 morcovi mari
2 conserve de sprot afumat
1 ou
300 g maioneza
1 ceapa mare
3 cartofi medii
2 morcovi mari
2 conserve de sprot afumat
1 ou
300 g maioneza
sare
Mod de preparare:
1.Punem sfecla la fiert intr-o cratita, iar separat
cartofii cu morcovii curatati de coaja. Oul il fierbem separat. Sfecla
este fiarta cand infigem usor furclita in ea.
2. Dam pe razatoarea mare cartofii, morcovii si sfecla dupa ce s-au racit.
3. Aranjam pe un platou intai pestele, apoi cartofii,
morcovii, ceapa tocata marunt, sfecla si intre fiecare strat ungem cu
maioneza.
4.Peste sfecla adaugam alt strat de maioneza si oul ras
pe razatoarea mica. Intre straturi si deasupra presarati un praf
de sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.