Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Astazi iti vom prezenta cateva retete indiene absolut delicioase, care nu necesita mult timp de preparare. Este cu totul altceva fata de ce stim noi Este foarte aromanta.
Ciorba de pui, in stil indian |
Ingrediente:
– 1 piept de pui
– 3 sau 4 morcovi potriviti
– 1 ceapa
– o cana de bulion
– o telina
– 1 lingura de unt
– un sfert de gogosar
– cateva linguri ulei
– sare
– piper
– sucul de la o lamaie
– un praf de chilli
– un praf de curry
– patrunjel verde
– 3 sau 4 morcovi potriviti
– 1 ceapa
– o cana de bulion
– o telina
– 1 lingura de unt
– un sfert de gogosar
– cateva linguri ulei
– sare
– piper
– sucul de la o lamaie
– un praf de chilli
– un praf de curry
– patrunjel verde
Mod de preparare:
In primul rand se vor curata ceapa, telina si morcovii. ATENTIE! O jumatate de ceapa se toaca marunt si cealalta se va lasa intreaga.
Se taie cubulete morcovii si telina.
Se vor cali in putin ulei si untul topit in prealabil: ceapa tocata, morcovul si gogosarul. Dupa ce se inmoaie se vor adauga sucul de rosii si condimentele.
Se vor cali in putin ulei si untul topit in prealabil: ceapa tocata, morcovul si gogosarul. Dupa ce se inmoaie se vor adauga sucul de rosii si condimentele.
Se va taia si pieptul de pui - asa cum doresti - si se amesteca cu
compozitia, plus vreo 2 litri de apa. Se adauga si jumatatea de ceapa
intreaga la fiert.
La final, se pune zeama de lamaie si patrunjelul verde, tocat. Una dintre acele retete indiene pe care le vei adora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.