Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Se curata bine varza iar poi se taie marunt ca fideaua sau se da in robot prin razatoarea de varza.
Varza la ceaun cu afumatura |
INGREDIENTE:
- 2 capatani mari de varza,
- 500 g ceapa,
- afumatura,
- 500 ml bulion,
- marar si cimbru proaspat,
- sare,
- piper,
- ulei,
- 1 cana de lapte
MOD DE PREPARARE:
Spalam varza si o taiem fideluta. Curatam si spalam ceapa dupa care o taiem marunt. Afumatura o taiem cubulete. Calim ceapa in ulei,adaugam afumatura,le calim putin dupa care adaugam varza si 1 cana de lapte. Lasam sa fiarba pana scade varza si adaugam bulionul si condimentele dupa gust. Servim cu ardei iute. Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.