Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Se cladeste in vas mai intai un strat de paste apoi un strat de nuca si deasupra un strat de gem si se presara cateva firicele de coaja de lamaie.
Se cladeste in vas mai intai un strat de paste apoi un strat de nuca si deasupra un strat de gem si se presara cateva firicele de coaja de lamaie.
Este un desert simplu si foarte gustos. Este foarte bun atat cald cat si rece, a doua zi.
Taitei cu nuca si gem la cuptor |
Mod de preparare:
Taieteii de casa se fierb in apa cu un praf de sare 4-5 minute sau
fie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa la
scurs si se clatesc usor cu apa rece.Vasul in care se coc taieteii trebuie sa fie un vas termorezistent din ceramica sau vas „Jena” sau orice alta tava care se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet.
Se pregatesc toate ingredientele pentru a fi la indemana, pastele se scurg bine de apa intr-o strecuratoare. Nucile se macina sau se toaca mai marunt, din cutit.
Se cladeste in vas mai intai un strat de paste apoi un strat de nuca si deasupra un strat de gem si se presara cateva firicele de coaja de lamaie.
Acesti taitei cu nuca si gem la cuptor se mananca imediat, calzi. Sunt foarte gustosi si a doua zi, dupa ce se racoresc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.