Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ai pofta de un desert al copilariei, mancat cu nostalgie? Vorbesc de o portie de taitei cu lapte, servita la micul dejun sau intre mese, cu scortisoara sau cacao presarata deasupra.
Taitei cu lapte |
Ingrediente:
500 ml lapte,
2-3 linguri zahar,
3 rotocoale taitei,
esenta vanilie,/1 pliculet zahar vanilat,
coaja rasa la 1/2 lamaie
- Pune laptele la fiert la foc mediu intr-o cratita inalta. Cand laptele clocoteste adauga zaharul si amesteca pana se dizolva, apoi pune taiteii rupti.
- Lasa pastele sa fiarba pentru 5-6 minute la foc mic, apoi stinge focul si adauga mirodeniile. Lasa vasul de taitei cu lapte acoperit cu un capac pentru 10-15 minute inainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.