Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chifteluțe italienești

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -                                                                 Adauga reteta ta!                                                                                                                                                                                                                                      Chifteluțe poți face în câte și mai câte feluri. Dar dacă le faci pe astea, îți garantez că vor deveni instant preferatele tale, datorită combinației simple dar de succes de condimente folosite. Fă niște delicioase chifteluțe italienești, în 2 pași simpli, scăldate în sos marinara delicios, după rețeta asta ușoară.
Chifteluțe italienești

Chifteluțe italienești

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată amestec
  • 50 g parmezan
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 g pesmet
  • 1 ceapă mică tocată mărunt
  • 1 lingură sos Worcestershire
  • 2 lingurițe pudră de usturoi
  • 2 lingurițe oregano
  • sare și piper după gust
  • cimbru, rozmarin, pătrunjel uscat și busuioc după gust

    Mod De Preparare


    Într-un castron mare, combină carnea tocată cu restul ingredientelor.
    Formează chifteluțele rotunde și dă-le la prăjit în tigaie (dacă dorești să eviți prăjeala, pune-le într-o tavă la cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute).
    Când sunt gata, combină-le cu sos marinara făcut după rețeta simplă, pe care o gasesti mai jos:

    Ingrediente

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 6 căței de usturoi tăiați felioare subțiri/tocați
  • 750-800 g roșii la conservă
  • 1 praf de ardei iute
  • sare, oregano, piper
  • 1 crenguță de busuioc proaspăt

    Mod De Preparare

    În mai puțin de 30 minute ai un sos  extrem de popular pe bază de tomate. Perfect pentru bucatele din bucătăria italienească.
    Încinge uleiul de măsline într-o cratiță. Adaugă usturoiul tăiat/tocat și sotează-l 1 minut., amestecând continuu. Adaugă roșiile tocate bine, sare, oregano, piper, praf de ardei iute și amestecă bine. Pune crenguța de busuioc la suprafața sosului și împinge-o cu lingura înăuntru. Atenție, nu o tăia/toca, deoarece o vei scoate la final.
    Când clocotește ușor sosul, redu focul la mediu spre mic și lasă-l așa pentru încă 10-15 minute, să se îngroașe.
    Scoate crenguța de busuioc și mai asezonează, dacă simți nevoia.
    Se poate servi imediat.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!