Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mini tarta în crustă de pâine

Retete si gust

Rețetă simplă și sățioasă, a cărei pregătire îți fură numai 20 de minute. Perfectă pentru un mic dejun dintr-o zi de lucru sau pentru o vizită neanunțată: mini tarta în crustă crocantă de pâine. Iti va umple casa de arome de paine si branza la cuptor. daca iti spun ca dureaza doar 20 de minute poate fii o idee buna in weekendul asta ploios.
tarta
Mini tarta în crustă de pâine

Ingrediente:

  • usturoi pudră
  • 6 felii de pâine toast
  • 6 felii șuncă
  • parmezan
  • brânză rasă
  • 1 ceapă mică
  • 70 ml lapte 
  • pătrunjel uscat 
  • sare după gust
  • piper negru
  • 3 ouă mari

    Mod de preparare:

    Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Într-o tigaie căliți ceapa cu șunca pentru 3-4 minute. Dați tigaia deoparte. Puneți feliile de pâine pe un fund de lemn și, cu ajutorul unei căni “decupați” fiecare felie în parte, rotund  Cu un sucitor presați feliile până devin mai plate. Ungeți cu ulei tava.
    Umpleți tava de brioșe cu pâinicile decupate, puse ca un coșuleț. E mai mult decât important să dați la cuptor feliile până puneți umplutura, ca să formeze o crustă crocantă. Scoateți din cuptor după 3 minute. Între timp, bateți ouăle cu laptele, pătrunjelul, sarea, piperul și usturoiul pudră. Puneți șunculița călită, în mod egal, în formele tăvii. Apoi cașcavalul și brânza. Turnați  – tot egal, desigur – ouăle bătute, peste. Puneți imediat în cuptorul încins, ca să nu îi dați timp mixturii să înmoaie pâinicile. Cu focul mediu, lăsați la copt mini tarta-urile între 12 și 15 minute. Scoateți din cuptor și serviți cald, nu fierbinte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!